container
Telefon : 0723 625 755
 
Home Containere maritime Containere de locuit Containere metalice Containere santier Contact
 
amenajare containere de locuit 1amenajare containere de locuit 2amenajare containere de locuit 3amenajare containere de locuit 4amenajare containere de locuit 5amenajare containere de locuit 6 Containere de locuit | Inchiriere containere de locuit | Oferta containere de locuit

Amenajare containere de locuit

In operatiunile de amenajare containere de locuit personalul nostru dispune de echipamentele si utilajele necesare dar si de o experienta valoroasa. Daca veti cumpara containere de locuit din oferta noastra, ne vom ocupa si de amenajarea acestora in cel mai scurt timp.

In oferta noastra de containere de locuit veti putea gasi o gama variata de dimensiuni si culori. Acestea sunt usor de montat si se pot muta la fel de usor dintr-o locatie in alta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa consultati oferta noatra si sa ne contcatati pentru mai multe detalii.

Daca nu doriti sa cumparati containerele, societatea noastra va sta la dispozitie si cu servicii de inchiriere containere de locuit. Daca doriti sa aflati tarifele de inchiriere, va asteptam sa ne contactati. Tariful va fi calculat si in functie de numarul de containere inchiriate dar si in functie de perioada pe care se vor inchiria.

Containere de locuit | Inchiriere containere de locuit | Oferta containere de locuit