container
Telefon : 0723 625 755
 
Home Containere maritime Containere de locuit Containere metalice Containere santier Contact
 
inchiriere containere de locuit 1inchiriere containere de locuit 2inchiriere containere de locuit 3inchiriere containere de locuit 4inchiriere containere de locuit 5inchiriere containere de locuit 6 Containere de locuit | Oferta containere de locuit | Amenajare containere de locuit

Inchiriere containere de locuit

Aveti nevoie de solutii eficiente pentru a asigura muncitorilor locuinte de santier? Firma noastra va ofera ca solutie o gama diversa de containere de locuit. Daca este vorba de lucrari pe o scurta perioada, atunci va stam la dispozitie cu serviciul de inchiriere containere de locuit.

In gama noastra de containere veti gasi diverse dimensiuni si culori. Va invitam sa consultati intreaga oferta si sa luati legatura cu echipa noastra pentru detalii legate de inchiriere. Agentii nostri va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare dar si pentru lista de tarife inchiriere.

Tariful de inchiriere containere de locuit depinde de perioada pe care se inchirieaza dar si de numarul de containere inchiriate. Firma noastra va ofera o serie de discounturi. Va invitam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii.

Containere de locuit | Oferta containere de locuit | Amenajare containere de locuit