container
Telefon : 0723 625 755
 
Home Containere maritime Containere de locuit Containere metalice Containere santier Contact
 
preturi containere metalice 1preturi containere metalice 2preturi containere metalice 3preturi containere metalice 4preturi containere metalice 5preturi containere metalice 6 Containere metalice | Containere metalice pentru depozitare | Containere metalice pentru birouri

Preturi containere metalice

Societatea noastra dispune de o gama variata de containere metalice pentru diverse utilizari. Containerele au structura metalica fapt ce le ofera rezistenta indelungata in timp. Containerele metalice pot fi utilizate pe de o parte pentru a depozita sau a transporta marfa, iar pe de alta parte ca locuinte pentru muncitorii de pe santiere sau ca birouri.

Eficienta acestor containere metalice este data de costurile minime implicate, confortul oferit beneficiarilor, facilitatea mutarii acestora dintr-o parte in alta dar si siguranta produselor depozitate sau transportate. Echipa noastra va asteapta sa consultati oferta si sa ne contactati pentru preturi containere metalice.

Agentii nostri va stau la dispozitie pentru lista de preturi dar si cu alte informatii utile despre acestea si serviciile pe care vi le putem oferi. Alaturi de oferta de containere metalice, societatea noastra va pune la dispozitie si servicii de amenajare, intretinere si reparare containere.

Containere metalice | Containere metalice pentru depozitare | Containere metalice pentru birouri