container
Telefon : 0723 625 755
 
Home Containere maritime Containere de locuit Containere metalice Containere santier Contact
 
oferta containere santier 1oferta containere santier 2oferta containere santier 3oferta containere santier 4oferta containere santier 5oferta containere santier 6 Containere santier | Preturi containere santier | Amenajare containere santier

Oferta containere santier

Societatea noastra se ocupa de vanzarea, inchirierea, amenajarea, intretinerea si repararea de containere. Va putem oferi o gama diversa de containere metalice pentru locuit ce pot fi folosite pe santiere. In oferta containere santier puteti gasi si containere santier pentru depozitare sau transportul marfurilor pe mare.

Datorita modalitatii de proiectare containerele de transport pe mare sunt deosebit de sigure mentinand marfa in conditii optime pana la destinatie. Indiferent daca va doriti sa cumparati sau doar sa inchiriati, societatea noastra va sta la dispozitie cu o gama diversa de modele de diferite dimensiuni si culori.

Pentru a reduce cheltuielile de pe santier si pentru a asigura totodata un acoperis sigur pentru muncitorii dumneavoastra, va recomandam sa apelati cu incredere la oferta de containere santier. Echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de vanzare, inchiriere, amenajare, intretinere si reparare de cea mai buna calitate. Nu ezitati sa ne contactati.

Containere santier | Preturi containere santier | Amenajare containere santier