container
Telefon : 0723 625 755
 
Home Containere maritime Containere de locuit Containere metalice Containere santier Contact
 
preturi containere santier 1preturi containere santier 2preturi containere santier 3preturi containere santier 4preturi containere santier 5preturi containere santier 6 Containere santier | Oferta containere santier | Amenajare containere santier

Preturi containere santier

Containerele de santier sunt unele dintre cele mai eficiente solutii folosite pe santier in diverse scopuri. Acestea sunt folosite atat ca locuinte temporare pentru muncitori dar si pentru birouri. Modalitatea usoara de montare dar si posibilitatea de a fi transportate dintr-o parte in alta, fac din ele solutia potrivita.

In oferta noastra de containere santier veti gasi o gama larga de culori si dimensiuni. Mai multe containere modulare pot forma o adevarata cladire de locuinte sau birouri. Societatea noastra se ocupa atat de comercializarea de containere santier cat si de inchirierea, amenajarea si intretinerea acestora.

Daca doriti sa cunoasteti intreaga noastra oferta va invitam sa ne contactati. Va stam la dispozitie pentru a va detalia oferta dar si pentru a va oferi o lista de preturi containere santier. In cazul in care doriti sa inchiriati va putem oferi si tariful de inchiriere containere. Asteptam sa ne contactati.

Containere santier | Oferta containere santier | Amenajare containere santier